Käyttöehdot

10.08.2018


Yleistä

Tätä nettisivua (lakeustuonti.fi) ylläpitää Lakeus Tuonti Oy (2859348-5, Mettätie 46 61800 Kauhajoki, info@lakeustuonti.fi). Sivustomme käyttäminen edellyttää, että olet hyväksynyt kaikki täällä mainitut ehdot ja käytännöt.

Käyttämällä sivustoamme ja/tai ostamalla jotain meiltä, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (käyttöehdot, toimitusehdot). Ehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä.

Luethan ehdot huolellisesti, ennen kuin käytät sivustoamme. Käyttäessäsi sivustoa, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää sivustoa.

Muutokset tai uudet lisäykset kuuluvat myös näihin ehtoihin. Suosittelemme tarkastelemaan ehtojen päivitettyä versiota säännöllisesti näiltä sivuilta. Emme lähetä ilmoituksia päivityksistä ja/tai muutoksista sivuillamme. Ehtojen tarkistaminen on näin ollen käyttäjän vastuulla, ja sivustomme jatkuva käyttö katsotaan muutosten ja/tai uudistusten hyväksymiseksi.

Markkinapaikkamme alusta tulee Finqulta. 


Sivuston käyttäminen

Hyväksymällä ehdot, käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 15-vuotias, joka käyttää omia rahojaan, joita on lupa käyttää. 

Tuotteitamme ei saa käyttää laittomaan tai luvattomaan (tekijänoikeuslaki) tarkoitukseen ja sivustomme tahallinen häiritseminen on kielletty. Ehtojen rikkominen johtaa käyttäjätilin lopettamiseen.


Tiedot

Olemme kirjanneet tärkeimmät tuote-, käyttö-, tilaus- ja toimitus-, sekä maksamistiedot sivuillemme. Jos käyttäjä haluaa lisätietoa, tai hänellä on kysymyksiä, koskien näitä, kehotamme ottamaan yhteyttä ennen tilausta (info@lakeustuonti.fi).


Hinnat

Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.