Toimitusehdot


Yleistä

Lakeus Tuonti on Lakeus Tuonti Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lakeus Tuonti Oy (2859348-5, Mettätie 46 61800 Kauhajoki, info@lakeustuonti.fi). Lakeus Tuonti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksuna, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Mikäli mielesi muuttuu jo tilaamiesi tuotteiden osalta, myös verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Olethan tässä tapauksessa aina ensin yhteydessä myyjään (info@lakeustuonti.fi), näin saatte selkeät ohjeet tuotteen palautuksen käytännöstä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ja täysin myyntikunnossa käyttöohjeita ja pakkauksia myöden. Käytettyjä tuotteita ei voi enää palauttaa. Asiakas vastaa palautettujen tuotteiden lähetys ja pakkauskustannuksista.


Osoite palautetuille tuotteille:


Lakeus Tuonti Oy

Mettätie 46

61800 Kauhajoki

info@lakeustuonti.fiAsiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@lakeustuonti.fi

0400 889 596

050 411 5931