Dry Step Termomatto keskiharmaa Hinta /m2

Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2
Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2 Dry Step Termomatto  keskiharmaa Hinta /m2

Laadukas kotimainen Dry Step Termomatto terasseille ja parvekkeille. Tyylikäs, lämmin, poistaa kosteuden ja vedon tunteen lattiasta. Valmiiksi leikattuna.

30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Tämä 100%  Suomessa valmistettu ja kehitetty terassimatto antaa uuden ilmeen ja lisää lämpöä terassillesi! Saatavilla kolmea eri väriä: vaaleanharmaa, keskiharmaa ja tummanharmaa. Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia: pitää kosteuden ja vedon tunteen poissa terassiltasi tai parvekkeeltasi, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. 

Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille ja terasseille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.


Maton leveys 100cm ja maksimipituus 30m.


Pintamateriaali

Dry Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Alapohja

Dry Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Dry Step® Termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

Leveys:
100 cm
Paino:
0.6 kg